W naszym doskonale zaopatrzonym sklepie z bakaliami i orzechami w czekoladzie BIO znajdziesz słodkości, które można chrupać bez wyrzutów sumienia. Zachęcamy do spróbowania marcepanu, migdałów oraz orzechów brazylijskich lub laskowych w gorzkiej czekoladzie. Szczególnie polecamy również migdały w czekoladzie mlecznej z aromatycznym cynamonem, orzechy laskowe i nerkowce w czekoladzie kokosowej oraz prażone migdały w białej czekoladzie z dodatkiem płatków róży.

Niepowtarzalny smak i prosty skład

W sprzedaży mamy orzechy, bakalie i owoce liofilizowane w czekoladzie w wielu intrygujących smakach. Skład naszych produktów jest prosty i wolny od sztucznych dodatków. Masło kakaowe, cukier trzcinowy, nieprażone ziarno kakaowca, kokos, cynamon, olejek ze skórki cytryny. Zdecyduj, na jakie połączenie masz ochotę!